Bila Si Redbloodsnow Bertukar Nama Pena



Hehehehe...Ye saya. Sayalah si Redbloodsnow itu. Skrg dah bertukar guna nama sendiri instead of nama pena. Warna blog pun dah bertukar gak. Zie rombak sehabis mungkin. Kalau dulu warna tema blog tak lari dari warna Merah Hitam...

...skrg, Putih suci je. Hahaha. Why? Entah... rasa cam nak tukar kot. Blog pun dah tak begitu semak sgt. Template pun just guna basic template je. Maybe dah semakin tua kot...bhahahaha. So untuk readers lama yg kenal zie under nama pena Redbloodsnow...

Zie Madini dan Redbloodsnow org yg sama. Selain daripada tu, if terjumpa nama selain dari nama Zie Madini or Redbloodsnow... itu adalah penyamar tegar ^_^ But now memang dah tak lagi lah pakai nama Redbloodsnow. Just Zie Madini je.

Zie adalah nama panggilan. Nama penuh, Hazizah binti Madini ;) winks ~



6 comments:

Nona Qiyah said...

Putih pon nice, simple ....saya antara pengkiut merah hitam dlu, hehehe

Nor Adzwaty Rokkafella said...

kmk lamak dah tukar template...tp dah jrg posting di blog setegal bz dgn STG hehehe

Zie Madini said...

NONA
-- Hihi...still lagi awak baca blog kite. dari zaman merah itam ke putih suci. hehe

NOR ADZWATY
-- hehe. OOO... STG juak. Geng lah tok. hehe

Zura Tahir said...

Bila umur dh meningkat kita akan otomatik berubah kan zie...

Zie Madini said...

ZURA
Tu la pasal. Hihi

Ciare Baha said...

Hai zie.. Lamanyaa xblogwalking ke sini. Stalk kat ig jek hehehe. Hmm rasanya i started following your blog masa zie blum jumpa en polis lg. Punya lah lama nok ��