Father's Day dan Cotton On




Sempena Father's Day semalam (18 Jun 2017 - Ahad), Since husband tak nak celebrate gi makan² sangat. Hadiah sempena hari bapa hendak plak dia. Hahaha. Biasalah kan, asal hadiah je... semua orang nak. Termasuk ler zie ni. hihi



Weols ke Cotton On store di Plaza Merdeka shopping mall. Nak carikan seluar panjang cotton warna hitam utk di padankan dengan Kurta (warna mustard hitam). Kurta tu awal² lagi zie dah beli... secara online. Part pants ni, payah sikit nak beli online. Kena beli and try... baru tak salah beli size.

...mula² niat nak beli seluar cotton tu di Levi's... tapi takde plak. Ke Espirit pun takde. Tu yg ke cotton on je lah. First beli barang brand Cotton On. hehe.




Terima kasih sayang for being a good father buat anak kita Mikail. Walaupun selalu away (berkhidmat utk negara..) Still u are the best dad ever! Soon akan jadi father of two awak ♥ Love u til jannah... xoxo



2 comments:

ArELeEz said...

cantek lipstick. ;)

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan...