Nuffnang Oh Nuffnang Earning



Alololo.... earning Nuffnang terkumpul dari 22 Aug 2015 - 5 June 2017 . Hahahaha... Ceciput wehhh. But syukur alhamdulillah. Rezeki gak tu kan walaupun memakan masa bertahun². Dah kau bukan blogger tegar lagi... takkan ler earning nuffnang mencanak² naik bagai apa.

Unique visitor blog pun dah semakin ceciput per day. Kalau zaman kegemilangan berblogging dulu, perhhhh... unique visitor sampar berbelas ribu sehari... but now???? Krikkkk krikkkk. Haha. Sayang nak retired terus dari blogging.

Banyak kenangan tertulis sini. Biarlah berhabuk blog tanpa update takpe... janji blog still ada. Tak kisah ler ada readers ke tak... sendiri jadi reader pun okay gak. Hahaha :P



Earning history terdahulu. Tahun 2010 - 2011 adalah zaman kegemilangan zie as a blogger. Masyuk woooo income.Itulah perbezaannya bila kau aktif berblogging & berblogwalking dengan tak aktif langsung. Kekangan masa buat zie tak dapat nak committed lagi dgn blog. Apatah lagi nak berbalas kunjungan other readers...huhu

...rindu dgn zaman jadi blogger tegar dulu. Sana sini jalan² orang (my silent readers ler tu), pi tegur zie "awak blogger Redbloodsnow tu ke ea?"...wahhh terasa retis koo dulu. Tu duluuuu... skrg idok lagi ar. Hahahaha. Tettttt...





4 comments:

cik EPAL said...

patut macam familiar. Rupanya memang redbloodsnow. Dah tukar url blog ye? :D

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. dasyat nya.. Tapi skrg nuffnang sendu je..

Zie Madini said...

CIK EPAL
-- WOW! Cik Epal datang bertandang lerrr...bestnyaaa. Hihi. Aah babe. Redbloodsnow. Dah tukar dah URL ke nama sendiri. Biar org kenal dgn nama Zie Madini instead of nama pena. Hahahaha


SHAHIDA DZULKAFLI
-- Dulu dasyat. sekarang... krikkk krikkk. Hahahaha. Tp tu la, nuffnang nowadays memang dah sendu sikit. hihi

ct cheery said...

Hahaha..Suka gelakkan owg. Tapi SAMA lah Kita...sendu jgk. Nowadays memang bw walking pun sunyi dah..Ramai blogger yg xactive lagi.