Pertama Kali Dia Berpuasa




Dapat spotted mana satu Mikail? hiihi. Budak lelaki kecik dari kanan, nombor 3... haaa tu lah Mikail ^_^ Isnin ni tadi dorg kan dah start sesi persekolahan balik selepas 2 minggu cuti penggal. Masuk² je sekolah... belah petang, terkejut terima whatsapp di group dari cikgu dorg gitaw muka² di dalam gambar tu lah yg berpuasa sampai ke petang.

...belum pecah lagi. Dia kata di berpuasa dgn cikgu² dia. excited dan penuh semangat lagi tu. Wahhh... surprised kooo zie. No wonder lah sejak dia tahu orang berpuasa, dia pun sibuk gak gitau dia puasa n bila di suruh makan, dia tak nak. Rupanya dia semangat nak puasa. 

Walaupun hakikatnya sepanjang cuti sekolah tu dia dok minum air je. hahaha. So far belum lagi start latih dia berpuasa. Ingat nak mula tahun depan. Syukur lah dia sendiri yg nak mulakan seawal umur 4 tahun lebih ni. Alhamdulillah.

Ada gak zie pesan kat cikgu² dia. If dia tak larat, bagi di pecah puasa. Hihi. Sejuk perut mengandung koooo nak ♥






3 comments:

C i k R e n e x said...

Harus la tahu mana satu mikail. Hee.
Bagus dia nk belajar sendiri puasa kan.

Adam said...

Kacik sangat lagi tu.
Tapi kalau dia tahan berpuasa ok jugak.

ArELeEz said...

good boy. alhamdulillah..