Akhirnya JUMPA! H&M Maternity Section




At last! jumpa gak zie section maternity wears. Tinggal 4 bulan je lagi my pregnancy. Baru jumpa. Hahaha. Rupanya hanya di The Spring H&M je ada jual pakain maternity. If tak jumpa, ringankan mulut tanya dengan sales girl/boy ye. Jgn jadi mcm zie.

Jenuh pusing² (sebab luas sangat H&M di the spring tu), sudahnya bila letih, baru reti nak ringan mulut bertanya. Haha. 



Zie hanya rembat sehelai je maternity Skinny Jeans. Niat hati nak rembat 2 helai seluar mengandung taw. Tp nak raya kan... kena ler jimat². Gaji bulan 7 je nanti zie beli sehelai lagi seluar mengandung utk dipakai time kerja. Macam rimas plak zie dok pakai jubah or dress...haha




4 comments:

Dee Khalish said...

zie.. nuffnang masih lg ka bg earning tu

ArELeEz said...

bak kata pepatah melayu, 'malu bertanya sesat jln'. ;) tp, kdg2 kena tgk jugak org yg bakal ditanya tu. klu dpt yg kekwat, perrgghh.. panas hati terus! ha3..

ct cheery said...

Hmm...Cheery pun ingat nak cari Tapi xcari lagi pun...Malas Betul nak kuar hahaha

Nurul Atiqah Baharuddin said...

Samalah kita. Dah penat cari, baru reti nak tanya. Hahaha..

Jemput baca, bahaya impetigo pada kanak2 : http://nurulatiqah.com/impetigo/