Drama Selepas Cuti Raya




Hemprhhhh... anak OH anak. Tak pernah² dia ginie² bila nak turun sekolah walaupun cuti sekolah sepanjang mana pun. Tapi pagi ni....alahaiiiii. Ternangis²... kesedihan yg teramat sangat dia gi sekolah pagi ni tadi. Jenuh si emak ni memujuk. Pujuk lembut, semakin manja dia... semakin menjadi.

Sudahnya pujuk kasar ler jawapnya. Hahaha. Membebel lerrrr zie sudahnya. Budak².... hemprhhh. Susah hati bila tinggalkan di di kelas dgn cikgu dia pagi ni tadi dgr dia meraung nangis. As a mother, tersentuh hati zie dgr tangisan anak

...nak anak pandai kan. Terpaksa ler pekakkan telinga, keraskan hati. hihi




Syukur kata cikgu² dia, kejap je dia nangis. Bila Cikgu hantar di Whatsapp gambar² dia tgh celebrate birthday kawan dia... tgk dia okay. Baru lega rasa hati ni taw. Mikail mikail... jgn mcm ni lagi,. Tak suka mama.




2 comments:

C i k R e n e x said...

Mood raya lagi tu. Tu nanges xnk pergi sklh. 😊

Slmt hari raya kak.maaf zahir batin.

Siti Nurhayati Dollah said...

alo lo.. sedih nampak dia nangis. 1st day lepas cuti panjang, chik tie pun rasa nak nangis macam tu