Throw Back Entry : Rambut Raya Mikail


Sehari sebelum Hari Raya bulan lepas, wajib koooo weols ke kedai gunting rambut utk gunting rambut si kecik comel zie ni. Uols tgk apa yg dia bawa sekali ke kedai gunting rambut tu....alahaiiii. Tak cukup dgn kain lampin, bantal dia angkut sekali weh.

....dahlah bantal cover dia tu bunga² nenek dia buatkan. Hahahaha. Akan mama print gambar ni utk tunjuk kat kau bila dah besar nanti. Hahaha




Dia dari dulu sampai sekarang, jenis tak takut di gunting rambut. Syok lagi ada dia. Tahu dia kot nak hensem². Tu dia suka je bila gunting...hehehe





Result dia....Handsome anak mama ni ♥ Sejuk mata memandang. Now dah sedia dah utk beraya keesokkan harinya...kan mikail kan. Hihi. Pssttt... time raya ni, double charge kooooo gunting rambut fee dia. Huhu. Takpe, janji anak aku dah handsome, berbaloi bayar mahal. hihi




1 comment:

ArELeEz said...

mikail comel, t shirt vespa dia pun comel.