Yayyyy!!!! Dah Ada Dah Final Fantasy XV dan TV Untuk Main Games



Dari zaman anak dara sampai lah ker zaman emak orang ni, tabiat main games Final Fantasy series ni memang tak boleh di buang². Zie jenis stick kepada satu game je. Main sampai habis, baru beli games baru. Unlike husband zie.... satu belum habis, dah beli satu. 

...guys... hahaha.





Untuk keselesaan weols dua laki bini dan anak bermain, sanggup kooo husband beli satu lagi TV baru khas utk main games...haha. Tu dia, bila laki bini kaki main games. Hahaha. Kaki games takpe, asalkan jangan kaki perempuan




Si kecik ni lepas dia belajar, baru boleh dia main games. Kalau tak, a big NO NO NO. So salah satu pemangkin semangat di hendak belajar. hihi. Zie dan husband plak, ada part weols berebut nak main koooo. hahaha. Tu dia...hahahahah




2 comments:

Nor Nadiah said...

Wah.. Syoknya dapat main game tu eh.. Zie punye due date bulan brapa?

Zie Madini said...

NOR NADIAH
-- 9.11.2017 due zie, babe. heheheh