Goodie Bags Untuk Hari Jadi Mikail Ke-5




Yayyyy!!! Syukur akhirnya jumpa gak twisted handle paper bags untuk Goodie Bags birthday Mikail nanti. Puas cari hari tu. Cuma warna paper bags je out dari plan. Actually nak warna Orange utk lelaki dan Pink utk perempuan. Nan hado plak benda alah tu

...sudahnya ambil je lah warna Merah (utk pelajar lelaki) dan Peach (utk pelajar perempuan) ni. Janji ianya twisted handle paper bags. Hihi. Kalau nak buat sendiri... reti, bukan tak reti. Tapi letih weh. Mana larat lagi mak buyung ni nak berkraf² sangat khennn... hihi




Tgk mikail, sibuk je dia letakkan dinasour robot tu and suruh zie snap. Hihi. Stickter birthday tu, zie sendiri yg desigan taw. Bangga sat. Hahaha. 





Start packing gift utama utk pelajar perempuan dulu. Gift utama utk pelajar lelaki, Hot Wheels car... tak boleh packing awal. Kena tunggu budak kecik tu tido dulu... baru dpt packing. Kalau tak... naya semua dia buka nanti. Hahaha

...yg tang Barbie dolls n Headbands ni dia tak kisah sangat. Coz kan utk girls... so dia sibuk "tolong" packing je. Tolong katanya... tp mengacau bagi kita. Hahahaha





Muka excited dia bila zie kata, semua ni utk kawan² perempuan di kelas dia sempena birthday mikail nanti. Terus dia tanya., "nanti mikail ada birthday cake kan...".... tetttt! soalan bonus weh. Mesti lah hado nak oiiii. Apalah maknanya birthday celebration kalau nan hado birthday cake...hehe




Akhirnyaaa!!! Belah petang dia tido. HAHA! Jenuh kooo aku tunggu dia tido. Akhirnya pengsan gak budak ni. hihi. Terus ko emak dia ni ambil peluang utk packing gift utama utk pelajar lelaki kelas dia




Tadaaaa!!! Hot Wheels cars utk pelajar lelaki ^_^ Aman berkerja bila si kecil tu dah pengsan. Hahaha. Selain dari gift ni... nanti bila dah dekat² tarikh birthday celebration dia, baru zie belikan jajan² utk penuhkan goodie bags tu ^_- 




1 comment:

C i k R e n e x said...

Mesti seronok kawan2 mikail dapat hadiah ni kak.