Semangat Nak Buat DIY Photo Album @ Bookscrapping



Semangat je kooo aku berbeli DIY photo album ni. Direct dari China plak tu. Gigih je tunggu sampai 20 hari..hihi. Guna normal mail china, mana tak nya lama tunggu. Takpe, byr postage murah je...adat lah kan. Tak urgent gak nak pakai.

...Zie beli 2 buku. Satu buku utk Mikail, Satu buku utk adik dia, Irfan.




Nak abadikan moment dorg dari kecik sampai lah ke umur skrg ni. Skrg dah ada photo printer sendiri... senang. Ada masa lapang, tinggal nak print je. Takde lah susah payah nak pi kede gambar hantar utk printing. 

...Nak letak wording sekali nanti. Tunggu zie ada masa buat. Hi baru je 1 ni je bikin. Hahaha. Hangat² taik ayam oi... hihi



4 comments:

adda syuhada said...

kreatif...

Azira Syazlin Kazaidin said...

beli dkt mne ni kak...cntik..

Zie Madini said...

AZIRA
-- akak beli directt dari China dik. Hihi. Taobao... tp akak mintak tlg kwn cina orderkan. sebab tak reti bahasa cina. coz website tu semua in chinese. hihi

C i k R e n e x said...

Wahh. Ada ek. Kena cari ni.

Sgshop pun website Taobao dlm eng. Faham sikit nk order. Tp xsure sama ke x barangnya. Nak belii jugakk. Hee