Irfan's 33 Weeks 3D Ultrasound Scan



Semalam, balik kerja terus weols ke KPJ Specialist Hospital utk follow up buat ultrasound scan baby Irfan. Nak tengok sama ada masih ke tak cord dia round his neck lagi. Awal kooo weols sampai. Hihi. Ni tgh tunggu suite Dr. Tan buka.

...super friendly nurse and doctor. Highly recommended khidmat dorang.





Irfannnnnn...kenak asyik nak tutup muka je, anakkkkkk. Mama papa tak dapat shot yg cantik taw bila irfan ginie²...hehe. Masa 28 weeks dulu, dia tengah tido meniarap. 33 weeks ni plak...dia tido senget tepi and tangan sebelah tutup muka dia..haha

Alahai...pemalu nah anak mama ni. Takpe sayang... tinggal beberapa minggu je lagi tuk mama, papa dan abg mikail dapat tengok dia secara LIVE...hehe. Siap dapat peluk n kiss lgi nanti. Tak sabar nyaaaaa mama.




alololo....tomel! Cute je telinga dia. And as for his cord... still terbelit dia *sigh* But kali ni hanya 1x je round his neck. Tak macam previously, 2x cord dia terbelit. Apa² Dr. Tan still advice zie utk beranak secara czer. Jangan ambil risiko beranak normal, takut nanti bila push...tali pusat semakin menjerut and baby akan lemas.

...simpang malaikat 44. Semoga di permudahkan urusan beranak zie nanti. 



video

Ni...short video movement dia yg tengah syok tido dalam perut zie. Geram taw. Tak sabar nak tunggu  di lahir....hihi. Membesar dgn sihat ye anak mama sayang kat dalam tu. Aminnn.



No comments: