Layan Budak Gila Playdoh


Budak ni kan, asal keluar jalan je... confirm lah dia akan mengiyau Playdoh baru. Kalau beli dough dia je... okay lah jugak murah sikit. Ni tak...selalu je pilih yg siap dgn acuan lah...dough maker lah. Aduhaiii. Nasib kali ni, dia hendak di pujuk beli yg murah je. RM29.90. 

Dah paham dah dia erti Mahal. syukurrr... hihi. Kat kedai Poppies di The Spring je ada murah sikit berbanding di ToyRus or Parkson. Tengok dia, pergi tapaw pun dia dok bawa gak mini picnic playdoh dia tuh...huhu




So sampai je kat rumah, terus bonding time dgn Mikail. Papa dia, jaga adik dia kejap. Mama dia, spend time dgn dia. Takde lah nanti dia rasa diri dia diabaikan sejak adik dia ada. Adalah orang tueeee complain kat mak nek dia yg weols dah kurang sayang dia ...adoiii! hihi





Layan gak weh sesekali zie jadi budak kecik. Haha. Sandwich tu buat bekal Mikail pergi sekolah katanya...hihi. So play pretend lerrrr weols anak beranak berpicnic makan. Haha.




Bila mama main sekali dgn dia, seronok muka dia bukan main lagi. Hihi. Insha'Allah... akan selalu spend 1 hour masa utk dia no matter how busy or penat sekali pun zie. Bonding time dgn anak² is a must bagi zie. Sebab moment² time dorg kecik ni...tak akan terulang lagi.

...enjoy it while u can ♥





1 comment:

Dhiera nadhirah said...

seronok mikail dapat playdoh.

tak pernah lagi beli playdoh dekat anak. buat doh sendiri je