Merry Christmas!


First day kerja selepas Maternity Leave hari tu (on 18.12.17 - Isnin), actually zie turun 2 hari awal sebab hujung bulan nanti nak ambil cuti untuk register Mikail masok tadika Tahun 6. Balance 1 hari lagi nanti, budget utk bawa Irfan follow up check di KKIA...hihi. Takde lh nanti kacau annual leave zie tahun depan memandangkan annual leave tahun nie dah habis :P

Nasib gak wei, zie turun awal. Sebab pada hari tu, bini anak boss zie bagi christmas gift kat semua staff. Siapa² yang tak datang on that day, rugi ler.. hihi




Cute je paper bag. Pandai bini anak boss weols hias kan. simple tapi kemas dan cantik



Ini ler benda alah kat dalam tu ♥ Weols dapat water tumbler, hand cream, 2018 calendar (yg bentok kambing biri² tu) dan Cookie (yg dalam box tu). Rajin jer bini anak boss buat ginie² kan. Ni lah pertama kali dia bagi christmas gift buat semua staff.

...selalu nya big boss je yg bagi. Tapi mcm this year, big boss tak bagi  jer. Lupa kot. Haha. Apa² pun...love it! Tumbler tu zie bagi husband pakai. Hand cream & kalendar, buat diri sendiri. Cookie tu, bagi Mikail...suka je budak tu makan. 

Meanwhile christmas deco bells tu, buat gantung kat buaian Irfan. Haha. Paperbag, boleh recycle untuk kegunaan masa hadapan...cewahh. Hehehehehe. Merry Christmas buat semua sanak saudara Zie yg beragama Christian (zie mixblooded ye. Melayu + Iban... sebab tu ada relatives yg beragama christian) dan semua yg mengenali zie.


P/S:
Takkan terpesong akidah zie
dgn wish Merry Christmas. Kita
kan 1 Malaysia... Peace ^^


2 comments:

Nona Qiyah said...

Woww, bestnya ! Untunglaa....murah rezeki namanya....

Tempat Nona takda ..tp kalau raya cina ada lah dapat cket~

Shahida Dzulkafli said...

Rezeki tu.. menarik hadiah-hadiahnya.. Yang paling cute calender tu..