SURPRISED!!!! Double Happiness!!!




Masa zie still berpantang hari tu, Zie teringin nak makan Ayam Goreng Mcd (bukan spicy...original baru dapat orang berpantang ni makan. haha), So... mengiau kat husband balik kerja nanti tolong belikan. Okay kata nya. Bila husband sampai, happy weh coz lama giler tak makan ayam mcd.

so excited nak makan. But... to my surprise..

::
::
::
::
::
::


Buka² je bungkusan Mcdonnal tu, sekali tengok ada PS4 game Resident Evil 7 : Biohazard. Lama giler zie ngidam game ni tau. Memandangkan harga dia RM200++ plus, mahal sangat... tunggu harga drop sikit, baru beli. (harga satu games dah nak sama dgn harga 1gm emas kooo...huhu)

Bila dapat surprise mcm ni, melompat terus happy. Terus tertanya soalan bodoh "Awak beli ke, Syg". Hahaha. Mana taknya husband pun jawap ler dgn jawapan bodoh gak --> "Tak... tadi beli mcd, dapat free tu". Hahahahah. hampeh kau sayang :D



Teruja giler! Terus rebut² buka sambil senyum². My favourite game ni tau uols. Semua sequels game ni zie dah main. Love it so much!



Terus main! Baby kasi husband jaga. Hahaha. Emak nya sibuk bermain games. Jangan kata lelaki je yg kaki games okay. Perempuan pun ada. Mcm zie! Hehehe. Thank you so much, sayang!




1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Wow.. Hadiah yang ohsem.. Sha pernah main game yang first je pastu dah tak main dah.. hehehe..