Throw Back Entry : PS4 Fifa 18 with Limited Edition T-Shirt Buat Suami




As promised.... taraaa! Awal bulan Oktober yg lepas, belikan PS4 game Fifa 18 buat sang suami yg kaki bola in where dah stop being kaki bola. Hanya kaki bola di PS4 je lah ye. Katanya nak bagi full commitment utk keluarga. Tu yg dia stop jadi kaki bola. Zie tak suruh dia stop ye. I will never ever ever stop my husband punya hobi okay. If dia stop sendiri, syukurinnn. HAHA

Once je release game Fifa 18 ni. Terus cepat² rembat utk suami. Coz dia value T-Shirt CR7 tu. Limited edition katanya. If lambat² beli, then habis... takde restock lagi. Kan limited. Ye la ye la... iols belikan. Pastu emo emo dia main dgn computer bila kalah. Hahaha. Boys... **sambil geleng kepala**

Enjoy your new "toy" sayang ♥




2 comments:

Dhiera nadhirah said...

beruntung sang suami

Shahida Dzulkafli said...

Sweetnya.. Lelaki bila dia sendiri yang tak nak teruskan hobby dia memang sweet sangat.. Semoga jodoh sis dan suami kekal hingga ke syurga.. Aamiin..