Yay! Berat Turun! 80kg ke 67kg ♥


Outfit yang sama, tempat yang sama...cuma perut je dah tak sama lagi. Dulu berbaby bump, sekarang dah kempis. Hihi. Masa cukup bulan aritu, berat zie 80kg okeh. Berat gilos bawa badan. Nasib kaki tak bengkak...tapi selalu sakit kaki lah. 

Syukur less than 2 month, byk ler juga penurunan dia. Dari 80kg ke 67kg... meaning zie loss 13kg! Syukur gak badan cepat surut. The beauty of breastfeeding ^_^ Di tambah lagi zie amalkan set ini 

::
::
::
::
::
::


Set PKP (Perut Kempis Projek!..hehe). Buat yg tak tahu, Min Kaffe + Garlic ni ler yg zie amalkan utk penurunan berat badan Zie walaupun zie tak bersenam (dalam pantang, camne nak bersenam kan...hehe). Selain bagi zie penuruan berat badan...

...Min Kaffe tambahkan tenaga Zie dan juga milk booster Zie. Garlic plak untuk buang angin yang berlebihan di dalam badan. Thats why set ni amat best time berpantang. Sebab masa berpantang, sure uols akan keletihan + mengantuk tak cukup tido. So, energy amatlah di perlukan.

Siapa nak try set ni, boleh ler roger zie di email --> ziemadinistore@gmail.com ^_^ Jangan lupa bagitahu uols adalah Blog Reader zie sebab untuk blog readers zie, zie nak bagi FREE POSTAGE! ^_^




2 comments:

Dhiera nadhirah said...

I'm soooo jeles. Nanti lepas beranak ni, misi turun berat jugak!
gambate!

Shahida Dzulkafli said...

Wow.. perbezaan yang ohsem..