Kuasa Viral - Tsunami Terima Order Eskinol Toner




Last week Pre-Order untuk Eskinol dalam sejarah terima order sebanyak 26 botol. Ada 14 bungkusan kesemuanya. Hairan plak zie, kenapa tetiba macam terkena Tsunami Orders je. Start petang Khamis sampai lah hari Ahad... non stop orang bertanyakan tetang Eskinol.Ada yang terus beli, tapi kebanyakkan bertanya je lah.

...in where i don't mind at all. Layan customers sama rata, tak kisah dia beli atau tak ^_^




Packing batch 1. Ada 11 botol kesemuanya. Bila pink pocket bubble wrap tu dah habis. Time tu la terasa bertapa letihanya nak balut manually guna bubble wrap sebotol demi sebotol. Hahaha. Tak dapat nak balut cincai. Kena rajin dan takyah nak lokek sangat dgn bubble wrap.

...Kena balut bagus², baru selamat sampai ke tangan customers.




Ni plak packing Batch 2. Ada 16 botol ke semuanya. Order di terima pada hari Jumaat - Sabtu sahaja. Memang dok hairan, kenapalah mendadak sangat orang order serentak ni. Terus terdetik dalam hati, ada orang viralkan Eskinol ke???

Then zie up ler status di FB tentang kemusykilan zie tu...




Tak lama lepas tu, adalah kawan FB zie tag zie this viral post. Time tu 4.5K shared her post okay! No wonder lerrrrrr order masuk macam apa. Hehehehe. Syukur alhamdulillah. Rezeki tak di duga dari Allah swt. Kalau hari² masok orang sebanyak ni....perghhhh! Hihi




Hari Isnin, si budak demam ni teman mama dia gi post eskinol customers. Kebetulan plak zie ambil sick leave. Disebabkan dah janji nak post orders hari isnin tu... kena tunaikan janji. Gigih gak kooo zie gi post, then balik dari poslaju... terus gi klinik weols dua beranak.

Si Mikail tu, dengar je keluar jalan. Dari demam, terus jadi sihat dia...huhu. Oh ya, siapa nak order Eskinol toner ni, jangan segan² Inbox zie di FB page zie ye --> FB Inbox - To Order. Harga semua ada dalam FB page tu... Xoxo





No comments: