Natural Clenx Tea Review


Hampir seminggu dah Zie consumed Clenx Tea ni. Tujuan utama try minum ni adalah untuk detoxing. Sebab Zie ni ada digestion problem. 2-3 hari baru boleh membuang. Totally not happy about it. Punca... sebab zie kurang makan sayur dan buah (HAHA..padan muka kan). Dengar² orang kat Clenx Tea ni bagus utk detox dan akan konsisten "membuang" setiap pagi (kalau minum benda alah ni sebelah malam lah).

Tambah lain dengar² lagi amat bagus untuk dijadikan slimming tea. Since Zie pun tengah ikhtiar turunkan berat badan, so happy di situ ♥ Baca feedback dari other consumers, mostly hampir semua dorang gitaw Zie... kesan pengambilan buatkan perut memulas teruk sampai cirit birit jadinya.Risau gak masa nak start minum.

Maybe lain orang lain kesan pengambilan dia kan. Hampir seminggu dah zie ambil (pagi dan malam), Alhamdulillah...effect bagi zie, takde lah perut memulas nak berak sampai teruk nak. Plus, benda alah tu pun...normal je. Takde cirit birit lagi. Maybe sesuai kot Clenx Tea ni dengan zie

Mungkin juga zie sememangnya ada digestion problem, thats why kot effect dia tak macam yang lain. Hihi. So buat siapa yg nak try, if kesannya akan buatkan uols cirit birit... better jangan setiap hari. If kesan dia tahap normal je macam zie ni...setiap hari di galakkan.

Buat yg ada masalah sembelit, sangat² di sarankan untuk cuba ^_^





2 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Sha dah cuba.. Memang bagus tea nie.. Kena konsisten balik nie.. hehehe

ztie said...

Salu nengok teh tok. Ingin nak try tapi yalah tek takut jadi macam di padah ktk ya. Terok gilak hahaha. Tapi maok lah try kelak next time.