Bilik Pejabat Saya.. Alhamdulillah






Alhamdulillah, akhirnya i have my own private space. Happy sangat². Siap special renovate lagi tu. Thank boss for this room. Love it so much




As for lightings dia, cantik arrrr. Lampu putih. 



Seminggu selepas Tahun Baru Cina, Zie moved in ke new office and ke new workstation. Subhanallah... heaven sangat² kooo. Ruang besar, luas dan kemas. Hmmm...part nak mengemas file² tu ler ada sedikit malas...hahaha.

Nasib colleagues ramai membantu. Zie main tunjuk² jer....eh! Hihi




Boss purposely tebuk lubang dinding so that zie dapat bual² dengan kerani kat depan counter. Tak bosan katanya. Syukur dah boss baik macam ni taw. 





Akhirnya kemas sudah. Hihi. New workstation, new office and new working spirit. Cewah! Hihi Pelan² zie nak deco² bilik ni nanti. Akan bertemakan Putih hitam... Soon. Psstt...sanggup zie keluarkan duit sendiri. Malas nak claim², sebab if claim...tak dapat beli benda mahal². Nanti kena bising

If guna duit sendiri, dapat beli yg mahal². Then if resign or retire nanti... angkut bawa balik ler kan. Tak rugi mana pun beli guna duit sendiri. Nak letak mini cactus garden in future. Tunggu.... hihi



2 comments:

ztie said...

keja tempat baru ka? keja sine ktk kinek? best oh dpt bilit kedirik. hehe siap renovate lagi. bilit kmk dah sik mampu dah kmk nak nyaga

Hans said...

wah seronoknya ada bilik dan meja sendiri