Menambah Koleksi Game Call Of Duty Suami


Lelaki ni kan, senang je nak bagi dia happy or nak bagi dia hadiah kejutan. If kau short of idea nak bagi apa.... haaa ni tips dia. If kat rumah kau ada games player, akan jadi mudah ler kerja kau untuk bagi dia something yang dia suka ^_- 

Macam Zie plak, husband jenis kaki game dan game PS4 yg dia suka giler main adalah game Call of Duty. Dia tak akan terlepas beli latest sequel game ni. Since hari tu dia surprised Zie belikan Zie game Resident Evil : Biohazard, its my turn now surprise kan dia ^_^

Happy bukan main lagi dia zie belikan dia ni. Tapi bila come part update latest version 1:10, mengomel dia. Hahaha. Sebab 1st, line internet slow dan ambil 19 hours untuk complete update. Fuhhh....mana taknya kawan nak membebel. Sudahnya belum dapat lagi ler dia main game ni sebab belum lagi complete update. Huhuhu...

Kesian dia. Takpe, janji dia dah ada latest game Call of Duty ni. Part update version tu, kemudian² pun takpe.Pssttt.... best kalau dua² gila games. Haha





2 comments:

Hans said...

hahaha
sporting betul
mahu dia tak happy
hehehe

cik renex said...

hadiah utk lelaki mmg payah nak fikir nk bg apa kan
bila dah ada minat mcm ni lagi mudah nak bagi hadiahnya..