Mini Cactus



Hari tu, before zie moved in ke new office zie... Zie ada ngiyau kat Facebook yg zie nanti² nak cari mini cactus untuk deco² bilik office zie. Macam biasa lah, husband Zie memang suka je bagi surprise² ni taw. Tahu tahu je....




Taraaaaa!!! Dia hari Sabtu tadi tetiba je pass zie bag plastic penuh dgn bungkusan newspaper. Ingatkan apa. Bila buka, wahhhh...terharunya zieeeee. Dia belikan 6 pots mini cactus. Senyap² plak tu. Awwww...sooooo sweet! Boleh ler nanti² gunakan Status Facebook utk indirectly mintak dia belikan something. 

...mana tahu untung² dia belikan as a surprise gift. Cewah! Hahaha. Semestinya tak akan ngiyau something yg mahal. Tak nak membebankan dia. Yg mahal² sendiri beli, tu gunanya sendiri ada kerja, kan. Hihi




Taraaaa!!! Terus Zie belikan pasu putih kecik ni. Yang round cactus ni, zie buat letakkan kat dalam bilik office Zie. Selebihnya Zie nak jadikan Mini Cactus Garden. Tetiba terminat terus dengan si comel mini cactus taw...hihi. 

teramatlah comel, am i right? Hihi



Mini Cactus Garden ginie² ler Zie nak buat nanti. Buat masa ni, letak dulu kat dalam bilik opis Zie. Nanti bila dan nak pindah rumah baru, baru angkut ke rumah baru....letak kat meja di ruang tamu. Haaa...gitu plan dia. Sooooo jauh zie fikir kan.

...lama tak update blog. Banyak story tentang kehidupan zie, uols (loyal blog's readers zie la ea) ketinggalan. Wahh...terasa retis ler plak. Hahaha. Ada ke uols yg nak baca. hihi. Tulis blog ni pun, utk bacaan sendiri in future. Kira open diary gitu...

Byk koo kenangan hidup zie tertulis dalam blog ni. Dari zaman anak dara, sampai lah skrg. Alhamdulillah, masih di beri peluang untuk terus menulis blog. Syukur....

2 comments:

Hans said...

kaktus2 tu comel tapi susah nak jaga
hehehe

Mya said...

akak still baca blog zie dari anak dara ke mak dara ni ha.
sila lah rajin2 update kan diri yer hehe