Seluar Longgar Tanda Diet Berjaya!


Alhamdulillah.... bila pinggang seluar longgar, itu tandanya apa uols???? Itu tandanya diet yang kau amalkan berjaya! Yayyyyyy!!! I am soooooo happy! Ermmm...sejujurnyalah, Zie pun bukannya berdiet sangat pun. Zie. Zie still gak makan apa je yang Zie rasa Zie nak makan.

Cuma part supper (makan time lewat malam), Zie dah stop tebiat tak sihat tu. Haha ^_^ Dan Zie try reduce pengambilan air warna². Zie more ke minum air kosong dan teh tanpa gula.




Paling penting, Zie sehari pun tak pernah skip ambil Clenx Tea tu. 30 minutes lepas makan (heavy meal lah - lunch & dinner), Zie akan detox balik dengan minum teh herba ni. Seperti yang sedia maklum, kesan pengambilan ni... untuk body system Zie lah ye. Biasa je. 

Takde cirit birit ke apa. Uols boleh baca review Zie tentang Clenx Tea ni kat sini --> Natural Clenx Tea Review (click untuk view). Apa² pun, HEAVEN! Memang sangat cepat turun berat badan kena benda alah ni taw

Highly recommended! Xoxo...



1 comment:

Nona Qiyah said...

Hari tu masa try diet jap, ada amek cleanx tea ni..hhehehe