Throw Back Entry : Hadiah Valentine Dari Suami




Throw back entry masa hari Valentine aritu. Sejujurnya, zie dan suami tak sambut pun hari Valentine. Memandangkan kebetulan beli time Valentine Day (sebab nak dapatkan valentine's discount), terus je lah letak hadiah Valentine. Hahaha.

...nak gak koooo kata gitu. Asalkan tak sambut, sudah ^_^





Taraaa!!! 3 Chomel charms by Tomei zie rembat. Charm gift box tu memang lamaaaaa dah kenan tau. Sebab dia berat, harga jadi mahal...so asyik delay je nak beli. Tp kali ni, husband belikan.Yayyy yayyyy!





Baru nampak penuh dah bangel Tomei iols. Nanti²... masa birthday Zie bulan 8 ni nanti, nak request charms lagi kot. Hehehe. Tak pun sendiri beli untuk hadiahkan diri sendiri ^_- Tapi husband, kalau dgr zie nak beli sendiri, sure terus jadi dia yg belikan.

...katanya, emas... sebolehnya, dia yg belikan. Zie okay je. Dia offer nak bayar kan. Hihi. Once bangle ni dah penuh nanti, baru ler zie stop gila emas! Haha. Sebab zie jenis yg beli emas untuk pakai. Bukan utk koleksi. Kuasa ku beli mahal² end up, tersimpan kemas je dalam jewellery box. 




3 comments:

Chekgu Azrine said...

wahhhh...cantiknya!!!

Hans said...

perghhhh
untung dapat hadiah best

fit said...

same la bangle kiteee..

masuk group ne ziee..kompom menggilee

https://www.facebook.com/groups/862165613842720/