Crazy VIRAL Sales di Victoria Secret!


Starting hari Sabtu hingga Ahad lepas, Victoria Secret ada buat crazy sales. Body Mist & Lotion hanya berharga RM29 each. Normal price is RM79. Rasanya seluruh Malaysia kot butik Victoria Secret ni buat sales gitu. First time gak lerrrr Zie ikut serta part viral sales ni. Hahahaha.

Masa Zie sampai kat butik Victoria Secret di The Spring, Kuching. Butik VS tu dah tutup separuh. Kiranya dorang dah tak terima walk-in customers lagi. Tapi bila Zie tengok ramai je yang dok tersorok² dari shutter tu, ikut gak koooo orang. Hahaha




Alhamdulillah, dah gak Zie masuk. Syukur customers di Kuching ni takde lah segila customer Victoria's Secret di Imago, Kota Kinabalu. Tengok kat video viral di Imago mall tu, perhhhhh! Cam nak roboh shutter VS to dorg kerjakan. Siap jerit² lagi tu...alahai. Malu tengok.

Di VS kat kuching ni, takde gitu. Cool je semua customer. Barisan pun tak pajang sangat. Zie orang Ke-4 berbaris. Ada dua kaunter. Tak sampai pun 10 minute, keluar terus.





Taraaaaa!!! Beli sebotol je. Ni pun ambik yg tercicir kat tempat lain. In nak ke shelf body mist & lotion ni sendiri, jangan harap lah. Penuh sesak kau! Tak kuasa aku nak bersesak²...hehe. Baru ingat nak keluar balik, terpandang benda alah ni staff VS tu tengah kemas² letak masuk dalam shopping bag VS. 

Terus zie tanya. Tu dah ada orang punya ke....then staff VS jawap takde, dorang tingalkan merata² katanya. Terus lerrr Zie ambil. Hihi. Rezeki iols. hihi




Taraaa!!! Zie suka bau Sheer Love body mist Victoria's Secret ni. Bau dia damaiiii je rasa bila sembur. Kebanyakkan bau² body mist or perfume VS nie berunsurkan bau bunga gitu. Kira Floral scent lah...ailike! Sebab tak menyakitkan hidung ku yg super sensitif ni. hihi

Saya dapat. Korang, dapat tak? Hihi


2 comments:

LanaBusyBee said...

Dapat zie hahaha....lana pun join beli time sales, tp lana pi beli hari sabtunya, xyah nk beratur2 berebut2 pun...belikan utk lana 1 je, lagi 4 utk kawan2 hahaha

esoknya ahad nk pi beli pulak, MasyaAllah, ramainya orang hahaha...memang beratur panjang, xkuasa lana nk join sekali...so tak jadi la nk repeat beli hahaha

Farahain ZFA said...

hai ain datang singgah sini dan follow awak. salam perkenalan :)
sincerely , farahain zfa